Коцето, Гала и Катето Евро отново във Vip Brother

 

Първият рекламен клип на формата е под звуците на хитовото парче на Рафи Бохосян „4321”

 

 

Едни от най-големите звезди на България, участвали във VIP Brother се събраха отново, за да вземат участие в първия рекламен клип на формата за 2012 година. Най-успешното риалити в България отново събра Коцето, Денди, Гала, Катето Евро и Део, който дойде на снимките с тениска на рап изпълнителя „100 Кила“, записал наскоро парче с Лора Караджова.

 

Във видеото под звуците на хитовото парче на Рафи Бохосян „4321”, освен участниците във VIP сезоните, могат да бъдат видяни още от най-емблематичните лица на шоуто – Гроши, Найден, Недялко, Тризначките – Вяра, Надежда и Любов, Стойка и дори някогашните съперници за любовта на Елена – Миро и Мариян.

 

 

Чети: Madonna обвини „бандити” за фиаското си в Париж

 

 

„Доволни сме от резултата, видеото показва именно това, което подготвяме този сезон, и което искаме хората да гледат – положителни емоции и забавление. По време на снимките си дадох сметка, че много хора са успели да се реализират благодарение на предаването и са се възползвали максимално от този шанс. Видях много звезди, готови отново да влязат в Къщата, защото преживяването е било незабравимо за тях“, сподели продуцентът на шоуто Нико Тупарев.

 

 

„Той промени живота ни и всички празнуваме неговото завръщане. VIP Brother, тази есен по Нова“– са думите, с които завърша първият рекламен клип на риалити формата.

 

 

Харесайте или споделете новината ако Ви е допаднала:

Още Шоу